Hubspot Growth Platform

Inbound Marketing

Leverera värde till Besökarna, Leads och Kunder

Inbound marketing är en metod som handlar om att Attrahera, Engagera och Glädja människor genom att förtjäna intresse, erbjuda värde och bygga förtroende. Kundresan ses som en cirkel där alla steg är sammankopplade och bygger upp varandra.

Målet är att lyssna och förstå kundernas behov och skapa en optimal kundupplevelse, vilket betyder att alla avdelningar i organisationen är involverade. En Inbound strategi kopplar på så sätt ihop marknadsavdelningen med sälj- och serviceteamen och följer hela kundresan från första kontakten till ett slutfört köp.

Grunden är att erbjuda ett högt värde i det som kommuniceras för att skapa en långsiktig relation.

hubspot customer flywheel

Hubspot som Growth Platform

Koppla ihop Marketing & Sales
Förstå dina Besökare och Leads

HubSpot är ett verktyg som gör det möjligt att få ut höga resultat av Inbound Marketing-insatser.
Hubspots största värde är att du kan samla in alla dina kontakter i en databas (CRM) och följa upp engagemang av dina besökare med ditt innehåll. Du kan sedan följa deras resa från besökare till kund och sedan fortsätta engagera de befintliga kunderna. Hubspot erbjuder många automation-verktyg som hjälper till med att öka effektiviteten av din inbound-marketing. Det finns många funktioner i Hubspot och vi rekommenderar att träffas för att gå genom vad man kan få ut från funktionerna och hur de kan vara av nytta för att nå dina affärsmål.

Här kommer en kort beskrivning av de olika delarna i Hubspot-plattformen:

Marknadsföring
Här hjälper vi dig att synas online, engagera nya personer och utveckla dem till leads.

Sälj
Tidsbesparande verktyg som ger dig djupare insights om dina framtida möjliga kunder och hjälper dig att avsluta en affär fortare.

Service
Få kontakt med dina kunder, överträffa deras förväntningar och gör dem till promoters som attraherar nya leads och får din organisation att växa.

CRM
CRM-systemet integrerar alla avdelningars verktyg, data och processer, vilket gör det lättare att förstå dina leads och förstärker varje enskilt team.

CMS
Hubspot erbjuder ett CMS som integreras med alla dina marknadsföringsverktyg. Med responsiv design är innehållet automatiskt optimerat för varje enhet och du kan enkelt lägga till anpassade CTAs och formulär för att lättare få personer att konvertera. Med ett sammankopplat CRM-systemet kan du även skapa en personlig upplevelse för kunden. Hubspot integreras även med andra CMS.

Fördelar med Hubspot

Ett mer effektivt sätt att Maknadsföra och Sälja

Lätt att använda
Med Hubspot kommer du snabbt igång med din Inbound strategi.

Identifiera rätt målgrupp
Genom att utföra en målgruppsanalys tar ni fram era buyer personas. Detta hjälper er att veta VEM det är ni vill nå ut till samt lägger fokus på rätt typ av kund och effektiviserar säljarbetet.

Följa hela kundresan från okänd besökare till ambassadör
Med Inbound strategi kan du följa kunden från att den tar sig in på sidan tills den blir en slutgiltig kund. Du kan med automatiserade processer vara där för kunden på rätt plats vid rätt tillfälle och med rätt typ av information och kommunikation.

Förbättrar samarbetet mellan Marknad och Sälj
Då databaserna för både marknad och sälj är integrerade får båda en bättre översikt och det blir ett bättre samarbete mellan avdelningarna. Sälj-avdelningen får reda på den potentiella kundens beteende, exempelvis vilka aktiviteter den utför och notifieras när det är dags att agera. Marknadsavdelningen får reda på hur kunden har agerat och kan forma sin strategi för att locka fler potentiella leads.

fler leads och stäng affärer snabbare
Hela strategin bygger på att få rätt personer till hemsidan, ha enkla konverteringsvägar, få fler leads och effektivisera säljprocessen.

Gör dina existerande kunder till ambassadörer
Kundresan är inte slut efter ett slutfört köp. Med Inbound strategi kan du även ta hand om de befintliga kunderna, få dem att komma tillbaka och/eller ge dem en så smidig upplevelse att de själva berättar om ditt företag till andra potentiella leads. Verktygen I Hubspot gör detta enkelt och det får ditt varumärke att växa.

Hubspot Certified Agency

Vi hjälper dig att komma igång.

För oss är Hubspot det självklara valet när det gäller att välja en central plattform för Marketing Automation. Som Hubspot Certified Agency hjälper vi dig att använda Hubspot till sin fulla potential och nå resultat.

Tillsammans med dig:

  • Bygger vi en effektiv inbound marketing strategi med hjälp av Hubspot som plattform
  • Analyserar dina specifika behov inom Inbound med Workshops och Utbildningar
  • Integrerar vi Hubspot till ditt CMS och dina andra verktyg
  • Guidar vi dig genom Hubspots funktioner och hur de kan användas för att nå dina affärsmål
  • Skräddarsyr vi effektiva Marketing Automation-flöden
  • Bygger vi skräddarsydda chatbot-lösningar
  • Hjälper vi dig att optimera ditt content för att nå dina affärsmål
  • Säkerställer vi att ni använder Hubspot till sin fulla potential och att Hubspot integreras i andra delar av verksamheten
  • Integrerar och förbättrar de andra digitala insatser som påverkar Inbound-strategin – SEO, SEM, SoMe-strategin, Marketing Automation, Konverteringsoptimering, Innehållsoptimering, Trend-analyser
  • Följer vi upp och kontinuerligt optimerar strategin för att säkerställa att den levererar resultat
Kontakta oss

Behöver du en Performance Audit?
En Action Plan eller Proof of Concept?

Beskriv gärna dina digitala utmaningar, så bokar vi in ett möte tillsammans för att hitta den bästa lösningen!