Social Media Marketing

Vad är Social Media Marketing?

Social Media Marketing (SMM) är en form av digital marknadsföring där sociala medier används för att uppnå dina mål. I stort innefattar begreppet både delningar och publikationer på sociala medier, men även betald marknadsföring på dessa plattformar.

Vi är experter på att skräddarsy digitala marknadsföringsstrategier på sociala medier såsom Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter och Snapchat. Sociala medier är mycket kraftfulla plattformar för målgruppsfokuserade kampanjer som t.ex branding eller remarketing kampanjer. Avancerade analysverktyg hjälper dig att förstå, identifiera, kvalificera och engagera dina potentiella kunder. Våra strategier bygger på en kombination av kampanjer på sociala medier, fokuserade på personer, och sökmotorer, byggda kring söktermer, för att uppnå bästa resultat.

Kort om Youtube
Youtube finns i gränsen mellan sociala medier och sökmotor för video. Vi jobbar kontinuerligt med annonsering på YouTube.

Din Målgrupp
facebook, instagram, twitter, linkedin

Din Målgrupp

Segmentera dina kunder.

Oavsett om du vill marknadsföra dig på Instagram, Twitter, Facebook eller Youtube så är grunden densamma. En av byggstenarna för att skapa en lyckad kampanj på sociala medier är att känna till vilken typ av innehåll som är intressant för konsumentgruppen. Vi hjälper dig med att bygga din egen strategi, nå dina kunder genom sociala medier och uppfylla dina affärskritiska mål.

Vi hjälper dig att

 • Identifiera möjliga intresse- och åldersgrupper på olika sociala medier
 • Testa hypoteser av möjliga kundprofiler och jämföra dem med varandra
 • Skapa målgrupper baserat på dina kunders mejladresser (Instagram & Facebook)
Facebook Ads

Facebook

Kommunicera med din målgrupp.

Facebook är den sociala media-kanal med flest medlemmar. Oavsett vilka dina kunder är så kommer de med stor sannolikhet att finnas på Facebook. Detta innebär att det utgör en mycket bra grund för dig som vill hitta nya kunder.

Facebook hjälper dig att förstå dina kunder genom avancerade analys-verktyg. Tillsammans bygger vi en strategi baserad på data och segmenterar kunder utifrån bl.a. intresse, ålder och plats, vilket skapar stora möjligheter att nå en mycket kvalificerad målgrupp.

Vi hjälper dig att

 • Skräddarsy en egen Facebook-strategi och skapa annonser
 • Driva relevanta besökare till din sajt eller stanna kvar på Facebook och öka engagemang kring ditt innehåll
 • Använda relevant intresse- och geografi-targeting
 • Arbeta med A/B testing i en konverteringsoptimeringsprocess
 • Kontinuerligt optimera dina kampanjer kring viktiga KPI:er
Instagram Ads

Instagram

Bygg din visuella identitet.

Instagram är en mycket kraftfull kanal för all form av visuellt innehåll. Instagram har vuxit mycket snabbt de senaste åren när det gäller både användare och annonsering och delar annonsplattform med Facebook. Det är helt frivilligt om man vill finnas på båda eller på bara en av plattformarna. Eftersom många användare länkar ihop sitt Facebook och Instagramkonto så innebär det att möjligheterna att specificera en tydlig målgrupp även finns på Instagram.

Vi hjälper dig att

 • Skräddarsy en egen Instagram-strategi och skapa annonser
 • Nå dina mål, d.v.s: driva relevanta besökare till din sajt eller stanna kvar på Instagram och öka engagemang kring dina bilder och filmer.
 • Använda relevant intresse- och geografi-targeting
 • Arbeta med A/B testing i en konverteringsoptimeringsprocess
 • Kontinuerligt optimera dina kampanjer kring viktiga KPI:er
Remarketing

Remarketing

Engagera en högkvalificerad målgrupp.

Alla våra digitala marknadsföringsinsatser, inom e-handel och leads generation, innehåller någon form av remarketing-strategi. Vi hjälper dig att kvalificera och segmentera dina befintliga besökare i olika listor som bygger på deras engagemang på dina digitala plattformar. Varje målgrupp får sedan en egen strategi med tydliga mål. Våra remarketingmetoder kan använda fasta annonser och/eller dynamiska annonser byggda från ditt produktflöde. Målet är alltid att maximera våra resultat som baseras på dina KPI:er i en datadriven optimeringsprocess.

Vi arbetar med metoder som respekterar besökarens privatliv genom att konfigurera hur annonserna visas.

Vi hjälper dig att

 • Maximera din konverteringsfrekvens med rätt remarketing strategi
 • Identifiera affärskritiska beteende och segmentera dina besökare i olika listor
 • Konfigurera rätt tracking för dina remarketing-insatser
 • Skapa, konfigurera och optimera produktflöden för dynamiska annonser

Våra experter hjälper dig att skräddarsy din strategi på sociala medier. Vi är specialister på både lokala och internationella kampanjer som bygger på flera plattformar. Utöver de vanliga plattformarna arbetar vi också med t.ex Pinterest och Snapchat i alla länder där deras tjänster är tillgängliga.

Kontakta våra experter
Kom Igång

Kontakta oss


Behöver du en audit?
En Action Plan eller Proof of Concept?

Beskriv gärna dina digitala utmaningar, så bokar vi in ett möte tillsammans för att hitta den bästa lösningen!